Vă rog păstraţi discuţia la un ton cât se poate de civilizat

Forum

Date: 28.04.2012

By: DMT

Subject: Re: Re: Re: Re: Primarul ideal

Si de ce as face eu asta mai Mihaita? Poate din cauza ca platesc impozit la comuna Galbinasi? Ori ca imi las banii din leafa pe la magazinele satesti? Ia zi tu asa, din putul gandirii tale meditative! Mai sunt multi ca tine p-aici?

Date: 29.04.2012

By: Angelina Jolie

Subject: Re: Re: Re: Re: Primarul ideal

DMT are aceleasi drepturi ca si ale dvs. d-le Mihai, indiferent daca locuieste in comuna noastra de cand s-a nascut, de acum 3 ani sau de 1 zi!
Daca noi nu ne respectam intre noi, ce pretentie sa avem de la cei care ne conduc?!.....
Fiecare dintre noi are o parere. Si uite ca unii au curajul sa spuna pe un forum ce ii doare. Tot vrem s-o facem pe sefii unii cu altii! Hai sa fim noi insine, fara sa fim rai cu cei din jur!
Si iarasi am dat-o in politica, fir`ar mama ei sa fie!
Putem sa ne pastram decenta!
Pana la urma....nu stiu cum sa va spun, dar cam suntem in aceeasi oala:)
Sanatate va doresc!

Date: 22.04.2012

By: Marius

Subject: Votaţi şi comentaţi

Hristos a înviat, pentru a putea vorbi despre Milică sau Mitica trebuie să te-oi fi dus la vot acum 4 ani. Iar părerea mea e că întotdeauna trebuie să judecăm omu după studii, nu putem compara un om cu facultate cu un ajutor de bucătar de companie nici 12 ani cu 4 ani. Să mulţumesc

Date: 23.04.2012

By: votant

Subject: Re: Votaţi şi comentaţi

dar nici facultatea de sport

Date: 19.04.2012

By: pavel m

Subject: articole sterse

Mr.admin, comentariile celelalte despre ce s-a facut sau nu de catre actualul primar nu sunt atacuri la persoana?
Mie mi se pare cenzura pe fata...Imi este clar si cum ar putea fi colorat acest site...

Date: 18.04.2012

By: pavel m

Subject: vin alegerile

Comentariu sters de Admin - atac la persoana

Date: 17.04.2012

By: pavel m

Subject: despre fostul primar

Comentariu sters de Admin - atac la persoana

Date: 13.04.2012

By: DMT

Subject: opinie

A fi primar al unei localitati nu se traduce printr-o activitate exclusiv administrativa, gen strange banii, cheltuiei in functie de prioritati si in rest...
Un edil se presupune ca trebuie sa aiba un proiect, sa aiba identificate fonduri sau daca nu sa-l duca mintea sa le produca din alte surse (atragere de sedii de firma care vor plati astfel unele impozite aici, concesiune de teren pentru case - de aici vin mai multe avantaje dintre care mentionez doar impozitul pe cladiri, chiria in sine plus cresterea nr. de locuitori si astfel a masei de clienti, concesiune ptr. diverse afaceri - atragerea de investitori...).
Un primar trebuie sa aiba destul bun-simt si atat cat trebuie educatie dar foarte multa inteligenta si o si mai multa buna-vointa.

Asadar, care dintre candidati s-ar incadra?

Date: 30.03.2012

By: anonim

Subject: prietene

Meteahna romanului,
Vin alegerile si avem emotii.

Date: 30.03.2012

By: Mihai

Subject: alegeri

Bravooooooooooooooo!:D

Items: 541 - 550 of 646
<< 53 | 54 | 55 | 56 | 57 >>

New comment

Regulament

Administratorul forumului nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul nici unui subiect, comentariu, mesaj sau nume de utilizator. Autorii subiectelor, comentariilor, mesajelor își asumă întreaga responsabilitate.

- Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator.
- Nu este permis atacul la persoană. Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator în ceea ce privește religia, sexul sau convingerile politice.

- Administratorul (Admin) este persoana care deține acest forum și se ocupă de partea sa tehnică și administrativă dar și de moderarea forumului.
- Administratorul are drepturi nelimitate în gestionarea forumului, poate lua orice masură fără preaviz și nu răspunde în fata utilizatorilor pentru acțiunile sale.
- Administratorul nu are obligația de a răspunde la intrebări pe forum, vă puteți adresa lui prin formularul de "Contact". Orice subiect adresat adminului pe forum va fi șters.

- Nu se acceptă mesaje care nu sunt scrise corect (în română). Se doreşte promovarea unui limbaj cât mai corect şi uşor de înţeles. Desigur, se acceptă şi greşeli, în limitele bunului simţ. În plus, atenţia (dovedită prin corectitudinea mesajelor) denotă respect pentru ceilalţi membri ai forumului. Semnele de punctuaţie lipsă sau puse incorect sunt greşeli !

- Abrevierile gen "ms" ,"k", "bv", "imd" şi cuvintele scrise în stilul "nijte", "akuma", "aks" sunt considerate greşeli şi nu vor fi tolerate.