Bine aţi venit pe site-ul Comunei Gălbinaşi

    Ne bucurăm că aţi accesat site-ul nostru. Acesta a fost creat cu scopul de a vă oferi dumneavoastră, cetăţenilor din comuna Gălbinaşi, dar și altor persoane din ţară şi de peste hotare atât date despre această localitate, dar şi informaţii "la zi" despre toate lucrurile bune, sau mai puțin bune, care se intâmpla în Comuna Gălbinași. 

    De asemenea, toți cei care trec pe aici sunt rugați să lase măcar doua vorbe (fie ele chiar și critice), pentru a face ca acest proiect să evolueze și să dureze în timp.

Actualitate

Google Street View s-a lansat și în România

Google a lansata pe 8 decembrie 2010 serviciul Street View pe Google Maps pentru 8 oraşe din România, principalele staţiuni de schi de pe Valea Prahovei şi litoralul Mării Negre, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza şi naviga prin imagini panoramice de 360 de grade, care prezintă străzile din câteva oraşe mari din România, printre care Bucureşti, Arad, Oradea, Braşov, Timişoara, Cluj, Sibiu şi Constanţa. În total, Street View acoperă peste 6.000 de kilometri din România.   În zonele în care Street...

Items: 196 - 196 of 196
<< 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru: