Vă rog păstraţi discuţia la un ton cât se poate de civilizat

Forum

Date: 18.07.2011

By: americiu

Subject: asflatare

Uite ca usor usor o sa aveti si asfalt. Pare o lovitura de imagine pentru ca:
1. nu poti sa asfaltezi 3 km cu 2,5 miliarde, in conditiile in care pentru 1km de asflat e nevoie de vreo 3 miliarde (ori nu am inteles eu bine din articol si se referau la faptul ca au disponibli 2,5 mld/km, ori nu le au consilierii vostri cu matematica). O sa iasa tiganie curata daca firma respectiva nu face toate lucrarile (primaria sa faca santurile si alte alte prostii din astea, iar firma doar o sa asflateze: niciodata firma nu o sa recunoasca o "lasatura oarba" sau o surpare care o sa rupa asflatul ca face obiectul garantiei. Oricum la 2,5 miliarde /km nu sa faca nimeni borduri cum zice ca e prevazut in proiect, eventual 0,5 m de acostament tasat.
2. nu e logic (ma rog nu e rentabil) sa asfaltezi inainte sa realizezi canalizarea. Adica facem acum un pic de asflat si peste 1 an, 2 stricam sa tragem canalizare la oameni.
3. pentru admin: pana acum va plangeati ca nu aveti santuri si nu tratiti civilizat si va extaziati :)) ca va sapa santuri si acum ironizezi primarul cand face legatura intre santuri si civilizatie? e cam fortata ironia si tendentioasa. Incearca sa pastrezi obiectivitatea

Date: 20.07.2011

By: Admin

Subject: Re: asflatare

M-am referit mai mult la seriozitatea cu care se executa aceste lucrări. La șanțurile de scurgere s-a lucrat 3 zile pe un segment de stradă, după care au plecat utilajele și asta a fost tot. La căminul cultural s-a lucrat 3 zile după care, de doua luni jumate, este un șantier părăsit.
Aici este vorba de organizare, de modul cum se dau lucrarile unor firme prin încredințare directa și acum se face licitație publică.

Date: 21.07.2011

By: muncitorul de la caminul cultural

Subject: Re: Re: asflatare

ce nu vajunge ma ?

Date: 15.07.2011

By: D.T.

Subject: si tot asa

https://www.opiniabuzau.ro/index.php/opinii/2020-iarba-verde-de-acasa

Ideea de "ori faci ca noi, ori esti impotriva" mi se pare de bun augur in cazul administratiei locale, caz concret fiind comuna noastra. Zona unde locuiesc arata precum un mic Pampas: plin de boscheti, scaieti, ierburi inalte. Problema este rezolvabila asa cum sugereaza si semnatarul articolului, adica vine primaria, iti cosmetizeaza deschiderea la drum daca tu nu esti in stare, sau esti prea nesimtit, ori prea tamp, te factureaza dublu sau triplu decat e normal si gata. Acum, ce ne facem insa cu BALARIILE de pe drum (mai acum o saptamana a trebuit sa tund cu masina de tuns iarba din centrul ulitei pentru ca imi zgaria bara masinii), drumuri care, pline de gropi, nepamastite, nebalastate, sunt din ce in ce mai impracticabile. Pai platim impozite si taxe locale ca sa primim CE gratuit? Cumva iluminat public si atat? Abia astept sa-mi schimb bucsele si amortizoarele si sa le pun pe cele vechi pe masa la primarie si sa cer achitarea facturii pentru cele noi. Este de rasul curcilor sa ai n-spe balastiere in preajma si tu sa NU FII IN STARE sa balastezi, sa pamastesti si sa intretii niste rahaturi de ulite. Astia din primarie chiar n-au auzit de trimere? La ce naiba-i folosesc pe astia carora li se plateste ajutor social?

Date: 15.07.2011

By: S.P.

Subject: Re: si tot asa

(Comentariu șters de Admin pentru limbaj licențios). Dupa ce le duci bucsele sa stai pe-acasa ca sa te gaseasca cei de la primarie cu banii...

Date: 16.07.2011

By: D.T.

Subject: Re: Re: si tot asa

Nu este nevoie. Se da administratia in judecata, se cer daune, judecatorul dispune analiza tehnica daca primaria refuza sa-si admita partea de vina, daca intr-un final castig, se pune in executare sentinta, nu se plateste se executa silit eventual prin poprire de conturi. Si ghici ce, chiar voi castiga, pentru ca voi cere daune provocate de drumuri doar de 1 leu + cheltuielile de judecata (avocatul, expertiza, taxele judiciare). Nu-i asa ca e frumoasa viata? Eu ce nu inteleg este cum de inflameaza lumea asa, una doua, fara un pic de documentare in spate (multumiri domnului Istudor pentru articolul de pe prima pagina, cu mentiunea ca strada Zambilelor era si mai napadita de iarba acum 1-2 sapt. fata de ce se vede-n poze).

Date: 18.07.2011

By: d-ale lui mitica

Subject: Re: si tot asa

In pozele de pe prima pagina vad ca buruienile sunt si langa gardurile unor case. E de datoria primariei sa vina sa le taie? Pai in ritmul asta o sa cereti in curand sa vina primarul sa va spele si vasele din bucatarie.Daca mai puneti mana pe o coasa sau pe o sapa fiecare in dreptul lui poate o sa arate altfel. Normal insa ca e mai bine sa faca altul, noi doar sa asteptam, sa dam din gura (sau ma rog din ce) pe forum, net, antena 3.....

Date: 18.07.2011

By: D.T.

Subject: Re: Re: si tot asa

Domnule "d-ale lui mitica", esti aberant.
TOATA marginea soselei nationale care strabate Bentu este NAPADITA de buruieni. Strazile adiacente, unde NU exista pamastire si nici santuri de scurgere, la fel, buruienile au invadat si domeniul public (ulitele).
Am vecini, proprietari de teren, care nu-si ingrijesc parloaga. Ce sa fac? Sa intru eu pe terenul omului sa-l ingrijesc, sa ma cert ca incalc proprietatea sau este de datoria primariei sa SOMEZE, sa AMENDEZE, ori, asa cum se procedeaza in tarile NORMALE la cap, sa faca ceea ce NU FACE proprietarul iar serviciul prestat sa-i fie facturat acestuia mult peste cat ar fi normal. Daca nu plateste, se executa silit. Daca iarba uscata ia foc si-mi produce pagube materiale, eu sunt de vin dupa mintea ta.
Ai idee de exemplu cum se taxeaza serviciul de salubritate in Austria? Nu? Pai uite asa: la inceputul anului proprietarul cumpara de la primarie 12 saci menajeri, 12 saci pentru plastic, 12 saci pentru hartie, toti inscriptionati cu insemnele primariei, evident, la un pret mai mare decat ar costa sa-si cumpere fiecare sacii din comert. Astfel, platesti cat gunoi produci. Depasesti nr. de saci alocati, ii cumperi de la primarie. Amesteci gunoiul, esti atentionat, a doua oara esti amendat. Ideea e ca pe aia nu-i intereseaza ce face vecinul, ce forum-uri bantuie, atata timp cat nu deranjeaza pe cei din jur. Si parca nici asa mult meltenism nu gasesti.

P.S. mi-am tuns balariile din fata terenului, chiar si o fasie de 2 m. de jur imprejurul proprietatii (la vecini), ba chiar si cele de pe drum si pe o distanta de 50 de m. fata de proprietatea mea, numai pentru faptul ca-mi zgariam bara masinii, totul pe timpul, curentul si uzura masinii mele de tuns iarba, ca investitiile si administrarea din banii din impozite si taxe vad ca nu trec hotarul si in Bentu.

Date: 18.07.2011

By: d-ale lui mitica

Subject: Re: Re: Re: si tot asa

Puteai sa iti iei casa la sosea daca tot ai vrut in Bentu, asa maine, poimaine o sa va ridicati cu pretentii sa va toarne primarul asfalt pe ulite, poate vreti si alei in curte. In alta ordine de idei daca iti luai casa intr-o localitate in adevaratul sens al cuvantului era altceva....

Date: 18.07.2011

By: L. D.

Subject: Re: Re: Re: Re: si tot asa

Atata timp cat meltenismul si rautatea este in floare nu o sa se schimbe mare lucru. Omul aduce in discutie o problema cu care se confrunta iar "nea mitica" il judeca de ce si-a luat casa in aceasta "localitate".....

Items: 5661 - 5670 of 5706
<< 565 | 566 | 567 | 568 | 569 >>

New comment

Regulament

Administratorul forumului nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul nici unui subiect, comentariu, mesaj sau nume de utilizator. Autorii subiectelor, comentariilor, mesajelor își asumă întreaga responsabilitate.

- Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator.
- Nu este permis atacul la persoană. Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator în ceea ce privește religia, sexul sau convingerile politice.

- Administratorul (Admin) este persoana care deține acest forum și se ocupă de partea sa tehnică și administrativă dar și de moderarea forumului.
- Administratorul are drepturi nelimitate în gestionarea forumului, poate lua orice masură fără preaviz și nu răspunde în fata utilizatorilor pentru acțiunile sale.
- Administratorul nu are obligația de a răspunde la intrebări pe forum, vă puteți adresa lui prin formularul de "Contact". Orice subiect adresat adminului pe forum va fi șters.

- Nu se acceptă mesaje care nu sunt scrise corect (în română). Se doreşte promovarea unui limbaj cât mai corect şi uşor de înţeles. Desigur, se acceptă şi greşeli, în limitele bunului simţ. În plus, atenţia (dovedită prin corectitudinea mesajelor) denotă respect pentru ceilalţi membri ai forumului. Semnele de punctuaţie lipsă sau puse incorect sunt greşeli !

- Abrevierile gen "ms" ,"k", "bv", "imd" şi cuvintele scrise în stilul "nijte", "akuma", "aks" sunt considerate greşeli şi nu vor fi tolerate.