Vă rog păstraţi discuţia la un ton cât se poate de civilizat

Forum

Date: 13.04.2012

By: DMT

Subject: opinie

A fi primar al unei localitati nu se traduce printr-o activitate exclusiv administrativa, gen strange banii, cheltuiei in functie de prioritati si in rest...
Un edil se presupune ca trebuie sa aiba un proiect, sa aiba identificate fonduri sau daca nu sa-l duca mintea sa le produca din alte surse (atragere de sedii de firma care vor plati astfel unele impozite aici, concesiune de teren pentru case - de aici vin mai multe avantaje dintre care mentionez doar impozitul pe cladiri, chiria in sine plus cresterea nr. de locuitori si astfel a masei de clienti, concesiune ptr. diverse afaceri - atragerea de investitori...).
Un primar trebuie sa aiba destul bun-simt si atat cat trebuie educatie dar foarte multa inteligenta si o si mai multa buna-vointa.

Asadar, care dintre candidati s-ar incadra?

Date: 30.03.2012

By: anonim

Subject: prietene

Meteahna romanului,
Vin alegerile si avem emotii.

Date: 30.03.2012

By: Mihai

Subject: alegeri

Bravooooooooooooooo!:D

Date: 30.03.2012

By: any

Subject: aaa

Bravo Angelina. Ai spus un adevar despre care nu vrea nimeni sa vorbeasca. te pup!

Date: 29.03.2012

By: Angelina Jolie

Subject: Vin alegerile!

Buna ziua, in primul rand!
In al doilea rand, imi pare rau sa vad oameni care INCA NU STIU SA SCRIE CORECT IN LIMBA ROMANA - vorba fie intre noi chiar este o comoara(nr.limba)!!!!!
Pentru ca am aceasta posibilitate de A-MI exprima punctul de vedere prin prisma forumului comunei noastre, iata parerea mea cu privire la persoanele ce fac parte din conducerea "politica" a ei:
--dl. Pavel Mihail este omul in care NE-AM pus baza cum ca NE-AR scoate un pic la liman...am avut incredere in el, dar S-A dus totul pe apa Sambetei! MIE personal nu MI-A demonstrat nimic, ba din potriva, a facut in asa fel incat Primaria a ramas fara angajati si sa nu mai vorbim de faptul ca sotia domniei sale ocupa in prezent cca.90% din posturile ramase vacante! Deci, nu se vede nimic de pe urma sa. Nici vorba de "schimbare"- care deunazi era sloganul sau. E normal ca SI-A pierdut sustinatorii!
--dl. Dumitru Dragomir este omul de care ne temem. Si nu spun asta din perspectiva viitorului, ci din cea a trecutului, deoarece omul SI-A vazut strict interesul personal si nimic mai mult! Vremea dumnealui a trecut. Cartile au fost jucate si bine ar fi sa nu se mai agite, pentru ca nici de data aceasta nu cred ca va iesi castigator in alegeri.
Ce sa mai incolo si incoace! Nici un proiect nu are finalitate, parca suntem sub un nor care scutura ploaie!
Eu totusi cred cu tarie ca VA rasari soarele si pe strada noastra! Eu cred acum intr-o persoana tanara, cu abilitati intelectuale si putere de munca, putere de a face sa ne fie mai bine, putere de a se vedea ceva de pe urma sa. Sa zicem ca e o ultima sansa pe care NE-O acord...NOUA! Celor ce traim in aceasta comuna!
Va salut!

Date: 06.04.2012

By: votant ca si tine

Subject: Re: Vin alegerile!

Am inteles cui faci campanie insa tin sa iti dau dreptate in privinta dlui. Pavel M. dar sa te corectez in privinta dlui Dragomir D. pentru ca, daca nu ar fi fost el nu aveam gaze, apa, gradinita noua, iluminat public corespunzator si pacat ca s-au irosit cateva proiecte bune din cauza actualului primar.Probabil ai dreptate ca si a vazut interesul personal dar ce crezi ca daca vine o persoana tanara nu o sa isi vada interesul propriu, imi pare rau dar trebuie sa iti spun ca esti NAIVA draga Angelina Jolie.

Date: 18.04.2012

By: Angelina Jolie

Subject: Re: Re: Vin alegerile!

Buna ziua! Nu trebuie sa ma jignesti facandu-ma naiva, doar pentru ca sustin pe cineva, probabil acel cineva cu care tu "un votant ca si mine" nu esti de acord. Si in nici un caz nu fac campanie. Daca vreau sa fac campanie o fac in alt mod, pentru ca sunt suficient de inteligenta sa-mi aleg alte metode de sustinere! Normal ca nu sunt de acord cu furtisagurile care se intampla si da toti au un interes pana la urma, dar am spus si ma repet : mai ne dau o sansa, ultima de altfel de acest gen! Ce este rau in asta? Imi pare rau ca am fost interpretata gresit! Sanatate va doresc!

Date: 20.04.2012

By: Pruteanu

Subject: Re: Re: Re: Vin alegerile!

Apropo de limba romana:...cu care....(suparator pentru urechi), .....si da, toti au ....(se mai pune si cate o virgula).

Date: 20.04.2012

By: Angelina Jolie

Subject: Re: Re: Re: Re: Vin alegerile!

Serios?......:)) Cred ca te dor ochii la cat ai buchist pe text:))))

Date: 21.04.2012

By: votant ca si tine

Subject: Re: Re: Re: Vin alegerile!

Imi cer zcuze daca v-am jignit nu asta am intentionat, eu doar am vrut sa va spun ca asa fac si vor face cu totii. Este drept ca, fiecare trebuie sa aiba un "preferat", poate ca si eu il voi vota tot pe cel pe care il ve-ti vota si dvs, asta ramane de vazut. Cred insa cu ardoare ca va inselati atunci cand spuneti ca exista sanse de acest gen. IMPORTANT ESTE SA SI FACA CEVA PENTRU COMUNA NU DOAR PENTRU EL SI ACOLITII LUI. Sanatate multa va doresc si sper sa ne "intalnim" la vot.

Items: 5601 - 5610 of 5699
<< 559 | 560 | 561 | 562 | 563 >>

New comment

Regulament

Administratorul forumului nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul nici unui subiect, comentariu, mesaj sau nume de utilizator. Autorii subiectelor, comentariilor, mesajelor își asumă întreaga responsabilitate.

- Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator.
- Nu este permis atacul la persoană. Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator în ceea ce privește religia, sexul sau convingerile politice.

- Administratorul (Admin) este persoana care deține acest forum și se ocupă de partea sa tehnică și administrativă dar și de moderarea forumului.
- Administratorul are drepturi nelimitate în gestionarea forumului, poate lua orice masură fără preaviz și nu răspunde în fata utilizatorilor pentru acțiunile sale.
- Administratorul nu are obligația de a răspunde la intrebări pe forum, vă puteți adresa lui prin formularul de "Contact". Orice subiect adresat adminului pe forum va fi șters.

- Nu se acceptă mesaje care nu sunt scrise corect (în română). Se doreşte promovarea unui limbaj cât mai corect şi uşor de înţeles. Desigur, se acceptă şi greşeli, în limitele bunului simţ. În plus, atenţia (dovedită prin corectitudinea mesajelor) denotă respect pentru ceilalţi membri ai forumului. Semnele de punctuaţie lipsă sau puse incorect sunt greşeli !

- Abrevierile gen "ms" ,"k", "bv", "imd" şi cuvintele scrise în stilul "nijte", "akuma", "aks" sunt considerate greşeli şi nu vor fi tolerate.